Kylartillverkaren Scythe har nu lanserat sitt andra datorchassi på marknaden. Scythe Gekkou är ett miditower som med en till synes stilren ståldesign lanseras i två olika modeller, ett standardutförande samt en ljuddämpad modell för dem som gärna slipper onödigt högljudda datorsystem.

Scythe Gekkou ser ut att vara riktad mot budgetmarknaden och mäter 196 x 430 x 525 mm samt haren vikt på runt 7,3 kg. Chassit är svart med silver, svart eller spegeldesign på frontpanelen. Gekkou stödjer moderkort av alla format upp till standard-ATX och bland expansionsplatserna hittar vi bland annat 5 stycken 5,25-tums enheter samt 4 stycken 3,5-tums enheter.

Andra trevliga funktioner är en frontpanel som kan öppnas åt vilket håll man själv föredrar, verktygslös hårddiskmontering, dammfilter för de två 120mm Scythe Slip Stream fläktarna och ett väl tilltaget hål i moderkortsplåten för installering av kylare.

Gekkou-Silent-MR-Front_01

Scythe har inte avslöjat några prisuppgifter ännu, men en kvalificerad gissning är en prislapp på runt  1 000 kronor inklusive moms. Kanske något mer för Gekkou Silent som även kommer med ljuddämpningsmattor i taket och på sidopanelerna.

Gekkou-Silent-Open-Front-Panel_01

Gekkou-Silent-Inside_01

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid