Sega har börjat satsa på bland annat spelserien Yakuza i västvärlden och i samband med årets E3-mässa avslöjades det att åtminstone två att serien titlar kommer att lanseras till PC, först ut: Yakuza 0 i augusti.

Spelserien Yakuza är väletablerad i öst och under senare år har publicisten Sega lagt tid och energi på att försöka ge serien fotfäste även i västvärlden.

Under ”PC Gaming Show” som har inträffat i samband med de senaste årens E3-mässor avslöjade Sega att två att spelets installationer även ska hitta sin väg till PC.

Först ut är ”Yakuza 0” som kommer att lanseras via speltjänsten Steam redan den 1 augusti. Spelet kommer att kosta under 15 pund (under 170 kronor).

Vid ett senare tillfälle kommer även ”Yakuza Kiwami” att lanseras till PC. Kiwami är det första Yakuza-spelet, men som byggts om i en ny motor för att möta dagens krav på ögongodis och annat.

Sega gav inget lanseringsdatum för Kiwami, men förhoppningsvis kommer spelsugna att ha fullt upp från och med den första augusti så att väntan inte känns lika lång.

Utöver de två tidigare nämnda spelen visar Sega även Shenmue 1 & 2, Valkyria Chronicles 4 samt Shining Resonance Refrain som alla kommer att hitta sin väg till PC. Förhoppningsvis inom en snart framtid.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid