Efter cirka åtta års uppehåll har Shuttle nu bekräftat att AMD-processorer återvänder till företagets produktuppsättning och detta firas med lanseringen av XPC DA320. En barebones-enhet med en intern volym på endast 1,3 liter.

Shuttle har nu avtäckt sin nästa barebones-enhet vid namn XPC DA320. Detta blir företagets första enhet som kommer utrustad med en processorsockel från AMD på omkring åtta år.

Den sockel AM4-utrustade enheten ingår i Shuttles ”XPC Slim”-familj och kommer med en volym på endast 1,3 liter. Utöver stöd för AMD:s senaste AM4-processorer kan enheten även utrustas med upp till 32 gigabyte internminne.

XPC DA320 kommer även med två Gigabit-nätverkskort och dubbla COM-portar. Sett till lagringskapacitet kan användare montera en lagringsenhet på 2,5 tum samt två M.2-enheter. Detta i form av en M.2-2230 och en M.2-2280-plats.

Shuttle XPC DA320 kommer utrustad med dubbla axialfläktar och en uppsättning värmeledande rör för att hålla nere temperaturerna hos de interna komponenterna. Strömleveransen sker via ett externt nätaggregat på 120 watt. Användare kommer kunna köpa till accessoarer som ett stativ för att ställa datorn vertikalt på ett skrivbord eller dylikt. Även andra tillbehör som en WLAN/Bluetooth-modul, 19″ rackmontering och ett LTE-kit kommer att finnas tillgängliga.

Riktpriset för XPC DA320 landar på 198 euro, cirka 2 000 svenska kronor utan moms inräknat.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid