Skyrim Special Edition, en sorts polering av det endast 5 år gamla spelet. Inte riktigt det som folk hade förväntat sig att se ifrån Bethesda under E3 i år, men det ser ändå bra ut. Frågan är dock om det verkligen behövs, eller om moddar enkelt kan piffa upp det som Special Edition försöker sig på?

Skyrim Special Edition – Ingenting jättespeciellt?

DigitalFoundry lyckas med de fåtal mods som dom själva testar åstadkomma ett resultat som enligt vissa kan ses som mycket bättre än det vi hittills sett från Special Edition. Dock är snön i Skyrim Special Edition något som vi inte har sett återskapats med mods tidigare. Men förutom den aspekten så verkar Skyrim Special Edition vara mer inriktad till konsolspelare eller dom som inte känner sig bekväma i att installera egna mods.
Skyrim Special Edition kan säkerligen bli en stadig grund att bytta sin egen tungt modifierade version på. Men hur pass Special Edition går ihop med existerande mods återstå att se.

Skyrim Special Edition väntas lanseras i Oktober 2016. Och det kommer att vara en gratis uppdatering för PC-spelare som äger Skyrim samt alla DLC pack såsom Dawnguard, Hearthfire och Dragonborn.

Annons
Klicka här för att följa Spel- och Tekniktuben på RSS!

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

2
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
1 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem
Johan Fredriksson

Blir spännande att installera uppgraderingen och se alla sina moddar bli jämnade med marken :/