Skyrim Special Edition i oktober – Gratis för DLC-samlare på PC

Skyrim blir snyggare än någonsin?

2

Skyrim Special Edition är en av de första tillkännagivandena på E3-mässan och spelet som är en remaster på 2011 års klassiker kommer att vara gratis för PC-spelare med alla DLC-paket.

Bethesda gjorde många Elder Scrolls-fans överlyckliga när man under söndagsnatten bekräftade rykten om en remaster av omåttligt populära äventyrsspelet Skyrim. Skyrim Special Edition komer att lanseras den 28 oktober och kommer att innebära en rejäl renovering från sin föregångare.

Bethesda har höjt den grafiska ribban rejält sedan den ursprungliga lanseringen för 5 år sedan. Bland annat har man bakat in stöd för volymetrisk belysning, dynamiska djupeffekter, nya shadereffekter för snö och vatten samt andra godsaker.

Extra spännande för konsolspelare är att man nu även kommer att kunna spela användarmoddar på konsolversionen av Skyrim Special Edition. PC-spelare som sitter på alla DLC-paket eller Steams legendary version av Skyrim kommer att få tillgång till Skyrim Special Edition utan någon extra kostnad, som tack för trogen tjänst.

Skyrim Special Edition kommer att släppas den 28 oktober för PC, Xbox One och Playstation 4.

Läs alla nyheter från E3 här: #E3 2016
Lägsta pris på Prisjakt.nu

Remaster eller original
Är det rätt att släppa uppgraderade utgåvor av äldre spel eller lirar du hellre originalet?

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
LoppanHMartin Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Martin
Gäst
Martin

Najs! Nu blev jag taggad! Tidigare fanns det ju bara till Windows.. får ta och skaffa det till Linux då nu när det blir tillgängligt för PC!

LoppanH
Medlem
LoppanH

Hade riktigt roligt och länge med Skyrim när det kom