Small preview image


SMPC2009 har inte bara haft det mest värdefulla prisbordet i tävlingens åttaåriga historia. Det har även varit det i särklass bredaste prisbordet med närmare ett hundratal olika produkter sammanlagt och över massvis av vinnare. Förutom de 30 stycken kylpastatuber som Arctic Cooling bistod med under tävlingens början har vi även väntat på att få dela ut två extra kopior av Microsofts nylanserade Windows 7 Ultimate operativsystem.



Alla deltagare som lagt upp ett giltig resultat i tävlingen har varit med i den stora dragningen där ett av exemplaren stått på spel. Medan de som bidragit med livesändningar under eventet fått en extra chans att ta hem en fullversion av Microsofts nya flaggskepp.


I väntan på att vår omfattande verifieringsprocess ska bli klar har vi idag dragit våra Windows 7 Ultimate-vinnare och de som i slutändan drog det längsta strået var följande deltagare;


Windows 7 Ultimate: Alla deltagare
Vinnare: Peter ”MrVoodoo” Blom


Windows 7 Ultimate:  Livedeltagare
Vinnare: Jon ”Elmor” Sandström


Ett stort grattis till våra Windows 7-vinnare och för Jon har året minst sagt fått en flygande start. Vi kommer att fortsätta med vår verfiering av resultat den närmsta tiden men vi är inte helt färdiga med vår prisutdelning för det.


Vi kommer inom en snar framtid presentera ett hittills okänt specialpris som ska delas ut till en deltagare som under SMPC2009 inte bara utmärkt sig i rena prestationer utan även på andra sätt. Mer information om detta kommer inom en snar framtid.


:: Följ SMPC2009 på Twitter
:: SMPC2009 startar – 210 000 kronor i potten
:: Ta mig direkt till tävlingssidan och prisbordet!



:: Kommentera i forumet

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid