Sony fortsätter precis som konkurrenten Microsoft att uppdatera sin nuvarande spelkonsolsgeneration. I dagarna har en ny 320GB modell börjat skeppas till återförsäljare och som väntat är det i samma slim-design som senast.

Sony tillkännagav två nya 160GB samt 250GB PS3-modeller redan i juli månad men nu är även ett nytt flaggskepp på gång och ska förutom 320GB lagringsutrymme även skeppas med Sonys nyutvecklade PlayStation Move-kontrollsystem.

Sony väntas i första hand bara skeppa konsolen i ett Move-produktpaket med en prislapp på motsvarande 4 000 kronor inklusive moms. Där det då ingår en Move Motion-kontroller, PlayStation Eye-kamera samt spelet Sports Champion.

ps3

Hur det blir med den japanska vita 320GB PS3 modell vi hörde rykten om tidigare i år förtäljer inte historien.

Källa: Shacknews

7
Leave a Reply

Please Login to comment
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Andreas GctrlSwedish Berserk Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Svensken
Medlem
Svensken

Slim är snygg! Jag är dock nöjd med min 80GB modell. Sitter och funderar på om man ska köpa Playstation Move när det kommer 🙂

Medlem
Calle2003

Xbox Kinect är sååå mycket coolare än Move! Trodde Move var ett skämt först eftersom läste om det för första gången den första april! 😀

Svensken
Medlem
Svensken

Många tycker ju att Kinect är bättre än Move bara för att det är ”ny teknik” trots att Kinect mest är en vidareutveckling av Sonys Eyetoy kamera! Precis som att Move är en vidareutveckling av Nintendos Wii kontroller. Jag tror dock att Sony gjorde ett medvetet val när man tog inspiration av Nintendos teknik. Vilka spel ska man spela på Kinect? Det blir ju mest partyspel på den. Jag kan ärlig talat inte se hur man ska kunna spela ett FPS tex på Kinect eller ett vanligt äventyrsspel. Däremot kommer spel som tex Killzone 3 och Little Big Planet 2… Läs hela »

Medlem
Calle2003

[quote name=”Swedish Berserk”]Många tycker ju att Kinect är bättre än Move bara för att det är ”ny teknik” trots att Kinect mest är en vidareutveckling av Sonys Eyetoy kamera! Precis som att Move är en vidareutveckling av Nintendos Wii kontroller. Jag tror dock att Sony gjorde ett medvetet val när man tog inspiration av Nintendos teknik. Vilka spel ska man spela på Kinect? Det blir ju mest partyspel på den. Jag kan ärlig talat inte se hur man ska kunna spela ett FPS tex på Kinect eller ett vanligt äventyrsspel. Däremot kommer spel som tex Killzone 3 och Little Big… Läs hela »

Svensken
Medlem
Svensken

Jo det har du helt rätt i. Sen är just möjligheten att kunna navigera i Xbox menyerna som du påpekade med hjälp av en handrörelse väldigt fräsigt och praktiskt det håller jag med om.

Jo visst kan det funka bra i många spel. Återstår att se hur bra kontroll där blir i spelen jag är inte helt övertygad än.

ctrl
Gäst
ctrl
Andreas G
Medlem

[quote name=”Calle2003″]Xbox Kinect är sååå mycket coolare än Move! Trodde Move var ett skämt först eftersom läste om det för första gången den första april! :D[/quote]

http://www.gamesradar.com/f/kinect-vs-move-the-motion-controller-hands-on-deathmatch/a-20100806153242335098/p-4

😛