Sony kommer att expandera sitt nya varumärke Inzone i början av nästa år med gamingskärmen Inzone M3 som kommer med ett cirkapris på 9 000 kronor.

Tidigare i år sjösatte Sony sitt nya varumärke Inzone för gamingrelaterad kringutrustning. Hittills har vi sett de tre headsetmodellerna H3, H7 samt H9, som vi testat. Sony har även lanserat bildskärmen M9 och vid presentationen av Inzone bekräftades det att en till skärm vid namn M3 skulle lanseras under vintern. Denna hade däremot inget bekräftat riktpris när produkterna först avtäcktes men nu har det blivit dags.

Sony Inzone M3 är en 27-tums Full HD-skärm. Den erbjuder en IPS-panel med 240 Hz uppdateringsfrekvens och en svarstid på en millisekund. Vi ser också HDMI 2.1 samt stöd för Nvidia G-Sync och Variable Refresh Rate (VRR). Övriga egenskaper inkluderar DisplayHDR 400 och 99 procent täckning av sRGB med stöd för 1,07 miljoner färger.

Sony har nu bekräftat att Inzone M3 kommer att bli tillgänglig i Sverige från och med januari nästa år. Det rekommenderade cirkapriset kommer satt till 9 000 kronor vilket är cirka 5 000 kronor lägre än storasyskonet M9.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid