PlayerUnknown’s Battlegrounds fortsätter vara en succé världen över och utvecklaren Tencent har nu lanserat inte bara en, utan två versioner av spelet för smartphones.

Att det lanseras spinoff-versioner på ett spel så populärt som PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) är inte speciellt förvånansvärt. Utvecklaren Tencent har nu lanserats just det i form av mobilversioner av det populära battle royale-spelet.

Tencent har lanserat två olika mobilversioner av spelet: PUBG Mobile: Battlefield samt PUBG Mobile: Army Attack. Det förstnämnda som visas i videon ovanför liknar mer PC- och konsolversionerna av spelet medans Army Attack som visas upp i en video längre ner följer en mer arkad-liknande formel.

Tyvärr så är det ingen av dessa två versioner som har hittat sin väg utanför Kina. Det återstår att se om Tencent bestämmer sig för att ge oss andra en chans att kamma hem en kycklingmiddag när vi sitter fast på bussen eller ej.

Båda mobilversionerna är dock fortfarande i testfas, vilket betyder att det än så länge inte är en omöjlighet att vi kan komma att få en lansering i resten av världen längre fram i utvecklingen.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem

Videoklippen är liksom borta ..:(