Spelen Starfield och Redfall från Bethesda Game Studios och Arkane som väntades lanseras senare i år har nu blivit försenade fram till under den första halvan av nästa år.

Vad som skulle ha varit några av de största speltitlarna att komma från under Microsofts paraply framåt julsäsongen har nu försenats. Det har nu bekräftats att lanseringarna av både Starfield och Redfall har skjutits upp och kommer inte längre att inträffa innan årsskiftet.

Det är Bethesda som via Twitter publicerat ett meddelande där man förklarar att spelen nu förväntas lanseras någon gång under den första halvan av 2023.

Annons

Enligt Twitter-inläggat har Bethesda Game Studios och Arkane väldigt ambitiösa visioner för sina kommande spel. Anledningen till förseningarna ska vara att utvecklarna behöver mer tid på sig för att lansera ”De bästa och mest polerade versionerna av spelen”. Detta innebär dock att båda spel missar en av de absolut viktigaste försäljningsperioderna på året då de nu inte kommer lanseras lagom till jul.

Meddelandet avslutas med att man inom en snar framtid kommer att dela med sig av de första djupdykningarna i hur spelen faktiskt ser ut för spelare. Exakt när detta kan komma att inträffa återstår däremot att se. Just nu vet vi helt enkelt att Arkanes nästa storspel Reddfall och Bethesdas första nya IP på flera årtionden Starfield kommer att dröja ett par månader längre än tänkt.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid