Valve har nu bekräftat att dockningsstationen för deras handhållna speldator Steam Deck har försenats tack vare komponentbrister.

Stationen som ska låta Steam Deck-användare docka sina handhållna speldatorer har nu försenats. Detta har bekräftats av Valve själva i ett kort pressmeddelande. Dessvärre inkluderar meddelandet inte något nytt lanseringsdatum för enheten.

Anledning till förseningen ska dels vara den generella komponent- och kretsbristen som härjar samt att man behövt stänga ner flera platser relaterade till produktionen på grund av Covid-19. Valve försäkrar däremot om att detta inte kommer att påverka deras produktionsscheman eller reservationslistan för själva Steam Deck. Detta då de två enheterna tillverkas vid olika fabriker.

Medans vi väntar på att dockningsstationen ska rulla ut kommer Valve fortsätta arbeta på att förbättra den dockade upplevelsen med USB-C hubbar och externa skärmar. Inte riktigt samma sak men det är i alla fall något positivt medans vi fortsätter vänta på Valves kommande tillbehör.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid