Valve bekräftar att Steam Deck håller schemat. Intels Sapphire Rapids med 56 kärnor får sin värmespridare bortplockat och Intel registrerar 20 nya enhets-ID:n för Arc Alchemist i nya drivrutiner.

Intel kan ha väldigt många fler Arc Alchemist-grafikkort på väg än tidigare trott. Valve har försäkrat om att vi inte kommer få ytterligare förseningar för deras bärbara speldator Steam Deck och mer intima bilder på Intels 56-kärniga Sapphire Rapids har dykt upp.

 

Steam Deck SteamOS

Steam Deck håller sig till schemat

Efter att redan ha försenats har Valve nu bekräftat att det fortfarande är februari månad som gäller när det kommer till att få ut Steam Deck till kunder. Man har även nämnt att nästa växel har lagts i för testprogrammet där speltitlar kompatibilitet med enheten sätts på prov.

Läs mer hos The Verge.

 

20 nya Arc Alchemist-varianter listas

I sina senaste drivrutiner för Linux listar Intel 20 nya enhets-ID:n för Arc Alchemist-varianter. Något som kan peka mot att vi kommer att få se fler upplagor av Intels kommande grafiksatsning än vi tidigare trott.

Läs mer hos Kitguru.

 

Sapphire Rapids kläs av

Den välkända överklockaren Der8auer har tagit sig friheten att plocka bort den integrerade värmespridaren från en 56-kärnig Intel Sapphire Rapids-processor. Här kan vi se de individuella kretsarna med 14 kärnor styck och hur Intel lagt upp processorns komponenter i sin helhet.

Läs mer hos Wccftech.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid