Valves senaste uppdatering till plattformen Steam inkluderar bland annat en omarbetat nedladdningsflik. En flik som nu visar mer information som till exempel installationsstatusen för spel och uppdateringar.

Valve fortsätter sitt uppdrag med att förnya och förbättra utseendet och funktionaliteten hos spelplattformen Steam. Det var inte allt för längesedan plattformen fick en rejäl visuell renovering och med dess senaste uppdatering är det ytterligare aspekter som har ändrats. Bland de mest märkbara finns fliken för aktiva och kommande nedladdningar som spel och uppdateringar.

Denna flik har nu uppdaterats för att visa mer information. Till exempel inte bara hur mycket av ett spel eller en uppdatering som har laddats ned utan även hur långt processen har kommit i själva installationen av spelet eller uppdateringen. Användare har nu också möjligheten att ändra vilka nedladdningar som ska prioriteras först och sist genom att dra och släppa planerade nedladdningar längre upp eller ner i listan.

Det har även blivit lättare för användare att hålla koll på sitt återstående lagringsutrymme samt att flytta spel mellan olika lagringsenheter. Utöver dessa nya funktioner har Valve också implementerat småändringar och buggfixar för bland annat Remote Play Together, Steam VR och andra funktioner.

Dessa funktioner har funnits tillgängliga under en tid nu för den som använder sig av plattformens beta-klient. Nu har de då hittat sin väg till den primära klienten.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid