SteelSeries har nu presenterat en kvartett nya speltillbehör som hämtat inspiration från förstapersonsskjutaren Medal of Honor som lanserades häromdagen. SteelSeries har satsat på specialversioner av både tangentbord, möss och musmattor för dem som vill öka spelinlevelsen.

SteelSeries har bland annat lanserat en skräddarsydd modell av sitt Shift-tangentbord som med en mängd Medal of Honor specifika knappar ska vara optimalt för den som vill klättra på spelets resultatlistor. Prislapen för Shift Medal of Honor Edition Bundle ligger på runt 1 000 kronor inklusive moms.

steelseriesshiftmohed01-575x441

SteelSeries 6Gv2 Medal of Honor Edition är ytterligare ett tangentbord med MoH motiv men av enklare modell. Funktiner som 18-karats guldpläterade switchar och anti-ghosting teknik ger en prislapp på runt 800 kronor inklusive moms.

steelseries6gv2mohed01-575x342

SteelSeries Xai Medal of Honor Edition är den enda musen i serien som har en 128×32 pixlars LCD-skärm i bakkant samt 7 programmeringsbara knappar.

steelseriesxaimohed01-575x692

SteelSeries QcK Warrior Edition är Xais radarpartner, en musmatta med Medal of Honor tryck helt enkelt.

steelseriesqckmohed01-575x538

SteelSeries förhandsvisar även ett nytt headset samt ett par hörlurar som ska lanseras under första kvartalet 2011. SteelSeries 5Hv2 Medal of Honor Edition headset ska vara utvecklat för PC medan Spectrum 5xb Medal of Honor Edition hörlurarna är för spelkonsolen Xbox 360. Prisuppgifter för dessa två produkter är ännu inte avslöjade.

Källa: TCM

Annons

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
floppervoleyro Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Voleyro
Medlem
Voleyro

Jag har alltid undrat när de kan börja tillverka handkontroller och andra tillbehör till konsoler förutom hörlurar.

Men kul för PC spelarna. Själv köpte jag ett ex MoH till 360 och sedan kommer byta in den mot Black Ops för halva priset.

flopper
Medlem

Jag vill ha en kniv, pistol samt ett automatvapen med mitt spel.
alltid kul att gå över till grannarna och visa upp sig naken med vapen.
(sa jag det högt?)