Steelseries och Targus lanserar en modulär ryggsäck för gamers på språng

Det ska vara lätt och smidigt att bära grejer till LAN, menar Steelseries och Targus.

0

Under Dreamhack Summer 2017 så tog vi oss en titt på den modulära ryggsäck som Steelseries har tagit fram i samarbete med Targus.

Steelseries och Targus visade under Dreamhack upp en ny ryggsäck för gamers, ryggsäcken kommer med en modulär design vilket låter användare utforma sin ryggsäck efter behov.

På ryggsäckens utsida hittar vi 2 stycken extra fack som kan plockas bort om man som användare inte behöver dessa. Ryggsäckens insida är uppdelad i flertalet fack med smarta små ikoner på sig som ger exempel på vad man kan tänkas lagra i varje fack.

Det största facket i ryggsäcken är designat för att få plats med en bärbar dator eller en stationär i ministorlek. Här har Targus designat en typ av nätpåse på fackets innersida, nätpåsen når inte hela vägen ner till väskans botten vilket betyder att det som ligger i nätpåsen får lite skydd i fall man skulle råka tappa sin ryggsäck.

Ryggsäcken kommer att lanseras under augusti månad, priset hamnar på cirka 1 500 kronor och då ingår det även livstids garanti på produkten.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid