En koreansk återförsäljare ska ha listat Microsofts kommande bärbara dator Surface Laptop Go 2 innan den officiellt avtäckts inför den ryktade starten för förhandsbokningar den 2 juni.

Microsoft förväntas avtäcka uppföljaren till sin kompakta laptop Surface Laptop Go från år 2020. Exakt när detta kommer ske återstår att se men förhandsbokningarna har ryktats öppna upp den 2 juni.

Enligt The Verge ska produktsidan hos den koreanska återförsäljaren ha visat en dator som är väldigt lik sin föregångare innan sidan plockades bort. The Verge menar att datorn listades listades med en 12,4 tums skärm med ett 3:2 bildförhållande och samma yttre anslutningar som 2020 års dator.

Hårdvarumässigt ska det röra sig om antingen fyra eller åtta gigabyte internminne och en lagringskapacitet på upp till 256 GB. Alltså identiskt med föregående modell. Vad som däremot är nytt på riktigt är att Microsoft ska ha gått över till Intels senaste processorarkitektur och utrustat datorn med en Core i5-1135G7. Återförsäljaren ska ha listat datorn med en batteritid på 13,5 timmar.

Vi vet inte riktigt när Microsoft kommer att avtäcka eller lansera Surface Laptop Go 2. Däremot har det som tidigare nämnt ryktats att förhandsbokningarna ska börja den 2 juni. Vilket innebär att vi får ett officiellt avtäckande inom några dagar om informationen stämmer. Enligt en rapport från hemsidan WinFuture kommer datorn med ett startpris på 650 dollar. Föregångaren började på 7 659 kronor vid lansering här i Sverige och denna nya dator lär hamna på omkring samma prispunkt.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid