Ytterligare en av våra produktguider får en markant ansiktslyftning, och nu är det enklare än någonsin att läsa tester och nyheter om headset på Nordichardware.

Svenska Headsetguiden är Sveriges största löpande test av headset, och var även en av de allra första guiderna som publicerades när vi började med guidekonceptet för cirka tre år sedan. Mycket har hänt på Nordichardware sedan dess, med en nydesignad hemsida som lanserades i våras och flera nya funktioner. Det vill vi såklart även återspegla i produktguiderna, som utgör stommen i våra produkttester.

Nu kan du läsa den nya betaversionen av Svenska Headsetguiden, med ett luftigare och enklare upplägg och ett dynamiskt uppdaterat innehåll. I den nya guiden hittar du också våra nuvarande produktrekommendationer, med ett förenklat utmärkelsesystem som ska göra det smidigare att hitta rätt headset för rätt prisklass eller till just dina preferenser.

Du hittar den nya guiden genom att följa den här länken eller genom att klicka på dess bild i hemsidans högerspalt.

Ytterligare innehåll och funktioner – och såklart även fler tester – kommer att tillkomma efterhand. Som vanligt uppskattar vi all typ av konstruktiv kritik, så lämna gärna en kommentar på den här artikeln eller skicka ett epostmeddelande till redaktionen[at]nordichardware.se

Rubrik

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid