Sveriges största löpande test av datormöss följer samma spår som GPU- och CPU-guiden och får ett helt nytt, dynamiskt uppdaterat format.

Den senaste veckan har vi sjösatt två nya produktguider på Nordichardware: Svenska Grafikkortsguiden och Svenska CPU-guiden. Med de nya guiderna kommer ett nytt, kraftfullare format för att du som läsare enklare ska kunna hitta rätt bland våra många produkttester.

Nu kommer även Svenska Musguiden till samma format, och blir en hub för allt material på Nordichardware som har med datormöss att göra.

Nytt format och utmärkelsesystem

Förutom ett luftigare format med enkel översikt så för Svenska Musguiden med sig ett nytt utmärkelsesystem som ska göra det lättare att hitta rätt datormus baserat på din budget och dina användarpreferenser. Du hittar alla våra rekommendationer på samma ställe, där vi för varje utmärkelse specificerar musens utmärkande egenskap, eller lämplig målgrupp eller prisklass.

Vi har även delat upp utmärkelserna efter två primärkategorier – allroundmöss lämpade för exempelvis FPS-spel, MOBA eller likande, samt MMO-möss som i regel har fler knappar och fler makrofunktioner.musguiden_overview

Klickar du på en utmärkelse får du se vårt sammanfattade betyg för produkten, och vill du sedan läsa hela testet och ett detaljerat omdöme kommer du till den fullstora testartikeln genom att klicka på produktnamnet eller bilden.

”Med den nya musguiden ändrar vi sättet vi presenterar våra tester på, från att produkten har varit i fokus till att du som läsare enkelt ska kunna ta del av vad som faktiskt är det första ni vill veta när ni läsare våra guider. Våra tester fortsätter att dyka upp löpande men nu kan du som läsare enkelt ta del av allihopa på ett snyggt och samlat sätt.

Design och presentation är viktigt men jag kommer aldrig tumma på testresultat eller transparens så givetvis så kommer guiden att fyllas på med fler spännande och djupdykande tester precis som vanligt -fast numera i lyxförpackning.”
– Johan Pettersson, Ämnesexpert Datormöss

Vi tror och hoppas att den nya Svenska Musguiden ska göra det både lättare och roligare att läsa om datormöss på Nordichardware, vare sig du är på jakt efter ett nytt inköp eller om du bara är nyfiken.

Precis som Svenska CPU-guiden och Svenska Grafikkortsguiden så är den nuvarande upplagan av Svenska Musguiden en betaversion – både upplägg och innehåll kommer finslipas och utökas under hösten. Därför vill vi mycket gärna höra din åsikt som läsare om vad du gillar, vad du inte gillar och vad du saknar i det nya upplägget. Lämna gärna en kommentar på den här artikeln eller skicka ett meddelande till redaktionen[at]nordichardware.se!

Du hittar den nya Musguiden genom att följa den här länken, eller genom att klicka på bilden i spalten till höger om den här artikeln. Där hittar du även alla våra övriga produktguider.

Rubrik

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid