Fram tills nu har vi inte fått se så värst mycket av Titanfall 2. Nu har dock StoneMountain64, killen som är känd för sina hysteriska videos där han trollar folk i till exempel Battlefield 4, lagt upp en video som visar upp mer av det faktiska spelet än vad vi fått se tidigare.

Titanfall 2 siktar på att ha en seriös och djup story

Storyn i Titanfall 2’s enspelarläge handlar om en relativt oerfaren titan-pilot, hans gigantiska dödsrobot och bandet som utvecklas mellan dom. Mycket mer info än så finns tyvärr inte i dagsläget.
Rent generellt så verkar Titanfall 2 hålla kvar i princip allt som gjorde det första spelet intressant samtidigt som dessa aspekter har förfinats en hel del. Storyn verkar också vara en ”riktig” story jämfört med det första spelet vars enspelarläge var en serie med bot-matcher på samma banor som onlineläget hade. Miljöerna ser mycket intressantare ut och det ser även ut att finnas andra sorters fiender än bara en fientlig armé som måste förintas för att dom inte tycker som du.

Dom delar av spelet som vi får se i denna video kan dock anses som slöa och händelselösa för att vara Titanfall. Förhoppningsvis så får vi se lite ordentlig action från onlineläget eller med lite tur när andra delar av storyn visas upp.
Den 28:e Oktober så får vi se exakt hur mycket action som Titanfall 2 kommer att ha att erbjuda. Och förhoppningsvis så blir det mer än vad man förväntar sig.

Klicka här för att följa Spel- och Tekniktuben på RSS!

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid