World of Warcraft – Legion, det sjätte expansionspacket för MMORPG spelet som hållit sig vid liv i över 11 år. Den 30e Augusti är det dags för lansering och här har vi en trailer som visar upp mycket av det nya som tillkommer.

Är Legion tillräckligt för att få WoW tillbaka till sina glansdagar?

Dom senare expansionerna till World of Warcraft har fått blandad kritik och spelarbasen har fluktuerat något enormt över åren. Men kanske kan Legion ändra på den saken? Blizzard ser i alla fall till att Legion är proppat med nya saker att se och göra och hoppas säkerligen på att spelare ska stanna kvar långt efter att dom spelat igenom expansionets story. En grej som varit ett problem efter senare expansionssläpp då mycket av spelarbasen försvunnit strax efter att dom gjort allting en gång.

World of Warcraft – Legion bjuder bland annat på högre maxlevel som nu landar på 110, Artifract vapen för varje klass specialisering, ett nytt område kallat ”The Broken Isles”, klassen Demon Hunter som startat på level 98. Och vid lansering så kommer även Legion med tio stycken 5-manna instanser samt två raids som säkerligen ger spelarna en del att göra.

Annons
Klicka här för att följa Spel- och Tekniktuben på RSS!

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid