TÄVLING   Det var ett tag sedan vi hade vår senaste tävling som inte var relaterad till SM i Datorprestanda och Överklockning, så vi kände att det var dags att ta tag i saken. Prisbordet idag består av In-Wins chassi Fanqua som vi tidigare kikat på i NHTV, och vi går igenom vad du måste göra för att ha en chans att vinna chassit i videon nedan.


Tävlingen idag är uppdelad i två väldigt enkla moment. Det första kräver att du är medlem på Youtube och prenumererar på vår kanal, vilket du gör enklast genom att använda länken ovanför det här textstycket. Svårighetsgrad -2 på en femgradig skala.

Nästa steg är lite lurigare, utan att för dess skull vara speciellt svårt. Maila oss ditt användarnamn såväl här på NordicHardware som Youtube till tavling@nordichardware.se. I mailet ska vi även ha din motivering, men inte den sedvanliga ”Varför just jag ska vinna”, utan ”Varför jag älskar LED-fläktar”. Motiveringen bör vara max 40 ord lång.  

Originalitet och humor premieras, de bästa bidragen publiceras vid tävlingens slut. Bidrag accepteras fram till 22/3 2011, vinnare och bidrag tillkännages 25/3, med största sannolikhet under samma år.

Den där tråkiga disclaimern: Tävlingen är öppen för boende inom Sverige, eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.


”Vinn mig!”

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
KvickenPoontus Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Poontus
Medlem
Poontus

haha, ja denna tävling var ju lite annorlunda 🙂
kul med tävling 🙂

Kvicken
Medlem
Kvicken

hahahha äntligen lite humor, garvade när jag läste hur man skulle motivera. xD