Mount and Blade – Bannerlord har äntligen kommit till det stadiet där det kan visas upp i ordentliga gameplay-videos. Här får vi se en fästning bli invaderad av en fiendearmé och jämfört med det första spelet så ser Bannerlord otroligt imponerande ut.

Mount and Blade är inte ett grafiskt underverk, men spelmekanikerna är det som gör spelet

Om det är grafik i klass med The Witcher 3 eller dylikt som man söker så är nog inte Mount and Blade något man blir så pass hypad över. Men om man kan förbise den aspekten och istället fokusera på alla spelmekaniker och valfriheten i hur spelet spelas så kan Bannerlord vara ett spel som står högt upp på listan.
Mount and Blade – Bannerlord tar allt som var bra med dom första installationerna i serien och gör dom större och bättre. Här ser vi katapulter som faktiskt river väggar och murar när deras projektiler slår ned. Strider med svärd, yxor, sköldar och hela faderullan som skulle kunna få dom flesta andra spel att se löjliga ut. Här är det realismen som regerar.

Något lanseringsdatum finns tyvärr inte för Mount and Blade – Bannerlord just nu. Men vi håller tummarna för att vi ska få föra korståg mot alla som säger emot oss så snart som möjligt.

Klicka här för att följa Spel- och Tekniktuben på RSS!

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid