I premiäravsnittet för NordicHardware och Surfas podcast ”TechBubbel” konstateras det att Apple lär överge Intel och att konsolspelet Red Dead Redemption 2 får PC-spelare att tappa hakan.

TechBubbel är en återkommande teknikpodd där NordicHardware och Surfas chefredaktörer, Anton Karmehed samt Joel Oscarsson, varje vecka pratar om heta ämnen och nyheter inom teknikbranschen. Personliga tankar och upplevelser kring allt från datorer till mobilteknik och TV-spel följs upp med veckans Facepalm och veckans Bubbel.

I första avsnittet av TechBubbel behandlas flera tunga ämnen. Bland annat hur Apple både imponerar och frustrerar med nya Macbook och iPad-produkter, samtidigt som företaget bäddar för en spännande framtid utan Intel. Det pratas även spelkonsol och specifikt hur storsäljaren och otroligt vackra Red Dead Redemption 2 får garvade PC-spelare att tappa hakan. Hur kan en spelkonsol leverera så grym prestanda för pengarna?

Vikbara telefoner står också på agendan där Joel och Anton ventilerar sina tankar om framtidens smartphones och varför tillverkare egentligen vill att vi vecklar ihop våra telefoner.

Även Blizzard och kinesiska Xiaomi får plats i avsnittet, den ena aktören av mer positiva skäl än den andra.

Veckans ämnen:

00:03:50 Mac, iPad Pro och Intel
00:35:57 RDR 2, Xbox One X och PC
00:50:54 Vikbara mobiler
01:00:45 Veckans Facepalm
01:04:46 Veckans Bubbel
01:11:15 Prenumerera

Du kan prenumerera på podden med denna länken:

https://techbubbel.libsyn.com/rss

Du kan klistra in den i alla podcast-appar för att prenumerera. Inom kort kommer vi också finnas i alla register så att du bara kan söka efter TechBubbel för att hitta oss. Just nu behöver du dock använda länken ovan för att komma igång.

Vi vill slutligen tacka Blue Microphones som hjälpte oss komma igång med podden genom att bidra med två Yeti Pro-mikrofoner! Stort tack!

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

10
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
7 Thread replies
4 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Anton KarmehedJBJonas Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem

Google podcast?

Jonas
Gäst
Jonas

Dom olika tillverkarna av chip mäter nm olika. Det är även mycket enklare att göra små chip än stora. Vad jag vet så har inte Apple licens för att få tillverka x86 processorer. Att konvertera os x och alla program till annan arkitektur lär dröja.

JB
Medlem
JB

Bjud gärna in externa Gurus till temasamtal, inte för att era röster inte uppskattas…, utan mer för att det skulle kunna leda till lite mer fördjupande faktainnehåll – inom speciella ämnesområden.