Den stora uppdateringen till The Witcher 3 som ska snygga till spelet rejält på de senaste spelkonsolerna och PC har nu försenats. Exakt hur långt lanseringen har skjutits upp är dock ingenting CD Projekt Red har bekräftat.

Spelutvecklaren CD Projekt Red (CDPR) förväntades lansera en stor uppdatering till sin speltitel The Witcher 3 någon gång under årets andra kvartal. Denna uppdatering skulle erbjuda till exempel raytracing, snabbare laddningstider och andra uppgraderingar till Playstation 5, Xbox Series X/S och PC. Nu ser det dessvärre ut som att vi kommer att behöva vänta en obestämd tid på att få prova den omtyckta speltiteln i ett modernare utförande.

CDPR arbetade tillsammans med Saber Interactive för att utveckla uppdateringen. Nu ska detta samarbete vara över och utvecklingen av uppdateringen ska istället ha flyttats till ett internt team hos CDPR. Just nu ska detta interna team gå igenom arbetet som gjorts och vad som kommer att behöva göras innan uppdateringen är redo för lansering. Just nu har den dock försenats på obestämd tid.

Exakt varför CDPR valt att flytta utvecklingen från Saber Interactive framgår inte. Spekulationer menar att utvecklaren kan vara extra försiktig just nu efter den något kaotiska lanseringen av speltiteln Cyberpunk 2077. Ett spel som snabbt blev ökänt för sina buggar, stabilitetsproblem och andra käppar i hjulen. Sedan lanseringen har det kommit en rad uppdateringar till spelet men än idag återstår ett par problem som till exempel undermålig prestanda för vissa spelare. Något CDPR kan vara rädda för att göra en icke-favorit i repris på med denna uppdatering till The Witcher 3.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid