Du är inte ensam om du tror att Geralts historia tog slut när The Witcher 3 nådde sin slutpunkt. Däremot har en anställd hos CD Projekt REDs team av The Witcher-anställda nämnt att vår favoritjägare kan dyka upp i nästa spel också.

CD Projekt RED har redan bekräftat att studion arbetar på ännu en trilogi av The Witcher-spel. Många tog detta som att vi inte längre kommer få se Geralt axla rollen som en av de collaste monsterjägarna någonsin i spelformat. Oftast när det vankas nya trilogier är det flera om inte hundratals år mellan händelserna från tidigare trilogier för att få lite artistiskt frispel. Nu ser det däremot ut som att vår hesa, vithåriga hjälte kan göra en comeback redan i nästa The Witcher-spel.

Enligt Sebastian Kalemba från CD Projekt RED kommer nästa spel i serien vara ”En perfekt instegspunkt för nya spelare utan att vi glömmer de som fortfarande vill följa Geralt äventyr”. Något som utan tvekan kan tolkas som att Geralt kommer ha en relativt stor roll i The Witcher 4. Detta innebär inte nödvänigtvis att han kommer fortsätta vara huvudkaraktären. Däremot pekar det mot att vi kommer få hålla kvar vid ett välkänt ansikte ett tag till.

The Witcher 4 har just nu inget lanseringsdatum. CD Projekt RED har däremot bekräftat att man gett upp på sin egen spelmotor kallad RED Engine och valt att istället använder sig av Unreal Engine 4 (UE4). Ett byte många tror skedde efter den katastrofala lanseringen av Cyberpunk 2077 vilket var ett spel motorn i fråga knappt kunde hantera. Utöver detta är det dock väldigt lite information som finns tillgänglig om spelstudions nästa spel om monsterjagande, magi och plottwists så det sträcker sig upp över öronen.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid