Thermaltake lanserar ett nytt datorchassi som med namnet Core P3 inte bara är redo att inta ditt skrivbord utan din vägg och göra din PC till ett riktigt konstverk.

Det gäller att inte mygla med kabeldragningen när man bygger dator i Thermaltake Core P3. Det nya datorchassit använder sig av en helt öppen design som med likt ett benchtable monterar komponenterna på en platt metallram. Thermaltake levererar dock inte bara ett luftigt bordschassi utan Core P3 är även designat för att kunna hängas på väggen.

Själva grundstommen i chassit tillverkas i metall och kommer i svart eller vitt färgtema. Det öppna chassit rymmer moderkort i ATX, mATX och mITX-format samt fullstora ATX-nätdelar. Det finns även plats för flera grafikkort och dessa monteras med PCIe-förlängning ovanför och längs med moderkortet för att det ska synas tydligare framifrån. En funktion som går ihop med det faktum att Core P3 kan monteras vertikalt på en vägg. Med sitt transparenta fönster och öppna sidor går systemets komponenter att synas från alla möjliga riktningar.

Thermaltake menar att chassit använder sig av en modulär design där användaren själv kan välja hur det ska byggas ihop. Det finns även stöd slutna vattenkylningslösningar, upp till 420 millimeters radiatorer och flera lagringsenheter i 2,5 eller 3,5″ format.

Thermaltake Core P3 är en mindre variant av tillverkarens förra väggchassi Core P5 och väntas få en något lägre prislapp som landar runt 1 000 kronor inklusive moms.
Lägsta pris på Prisjakt.nu

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Xephrey Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Xephrey
Medlem
Xephrey

Vackert. Men hur skulle airflow / temperaturer påverkas av öppna sidor? Skulle en Noctua NH-D14 få plats i en P3?