Thermaltake laddar från tårna och lanserar ett monsterchassi för exhibitionister. Core P7 TG är 1,35 meter brett, väger knappt 26 kilo och älskar uppmärksamhet.

Datorer som gömmer undan pinsamma kabeldragningar och dammiga komponenter är ett minne blott. Det menar i alla fall Thermaltake som fortsätter att lansera datorchassi för extroverta datorer. Thermaltake Core P7 TG är värst hittills och liknas mer vid en stor vägg med plats för komponenter och rejäla vattenkylningslösningar.

Thermaltake Core P7 TG döljer inget

Datorchassit stödjer E-ATX-moderkort och huserar komponenter som moderkort, nätdel och grafikkort i en större mittmodul. På varje sida om modulen i mitten sitter två separata sektioner med plats för mäktiga radiatorer, vattenreservoarer och andra tillbehör.

Tanken är att man som datorbyggare inte bara ska kunna visa upp sina komponenter för omvärlden utan även skräddarsy chassits design. Detta genom att ändra vinkeln på de två sidomodulerna. Mittenmodulen skyddar dina komponenter med en 5mm tjock skiva av härdat glas och hela chassit kan antingen ställas på ett bord, läggas på ett bord eller hängas upp på väggen. Med en vikt på 25,5 kilo utan komponenter rekommenderas dock rejäla pluggar i väggen.

Thermaltake börjar sälja Core P7 TG inom kort och prislappen landar på runt 3 200 kronor inklusive moms.

Topp 6 datorchassi på Prisjakt.se

Rubrik

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem
Arne Berg

nu bidde man sugen!
små lådor är inget för mig, i nuläget så har jag en egenbyggd låda på 1500mm x 555x 491 + hörn a ca 60kg så. knappt hälften är 19″ rack så inte så stort ändå, är bara 680mm i höjd har 2 datasystem i den en dual proc s2011 & en speldator a s2011v3 + vattenkylning för båda system.