Musikbranschen verkar efter många om och men förstå att man måste vara aktiva på Internet för att sälja sin musik i större volymer. Det är beklagligt för alla parter att man inte förstått detta tidigare men nu verkar det som att alla är överrens om vart man ska rikta sin satsning. Ett steg i satsningen är att den svenska skivbranschen kommer starta en officiell topplista över musiksinglar sålda över Internet. I dagsläget finns bara dessa listor för musik som säljs på skivor. Men nu kommer mer och mer musik som inte ens lanseras på skivor utan direkt distribueras över Internet.


Källa: IDG

3
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
hegmannkrisQuackers Nemo Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Quackers Nemo
Medlem
Quackers Nemo

Musik har blivit en del av våra liv, vi njuter av en mängd låtar som komponeras varje dag. Njut av dem och var kreativ i musik.
Och jag känner till några ansedda Iphone-ringsignalleverantörer. https://zigtone.com/iphone/ är en av dem, ringsignalerna uppdateras varje dag. Är inte så bra.

hegmannkris
Medlem
hegmannkris

Great

hegmannkris
Medlem
hegmannkris

Jag är en musikälskare, särskilt telefon ringsignaler. Innan jag var tvungen att betala för att äga min favorit ringsignal. Men nu kan jag ladda ner gratis ringsignaler här: https://sonnerieportable.com/