Att få datorbyggen att se så coola eller stilrena ut som möjligt är en långlivad trend som inte visar spår på att tappa i popularitet och G.Skills nya primärminnen Trident Z Royal tar konceptet till en extrem nivå.

För den som vill utsmycka sitt datorbygge med mer bling än vad Mr. T har runt nacken tror sig G.Skill ha tagit fram något spännande. Tillverkarens nya serie primärminnen går under namnet Trident Z Royal och tar Trident Z-designen och dränker den i kristaller samt guld eller silver.

Bortsett från minnesmodulernas flådiga yttre är enheterna innanmäten som i princip som vilka minnesmoduler som helst. Serien kommer att finnas tillgängliga i paket på mellan 16 och 128 gigabyte (GB). De tillgängliga klockfrekvenserna sträcker sig från 3 000 till 4 600 megahertz (MHz) genom Intels Extreme Memory Profile (XMP) 2.0-teknik.

Varje Trident Z Royal-modul kommer med två högblanka sidopaneler i tidigare nämnda färgerna guld eller silver. G.Skill har även ersatt den plastbit som täckte LED-lamporna hos tidigare Trident Z-modeller med en ”kristallin”-variant. Då modulernas bling-komponenter är högblanka skickar G.Skill med en mikrofiberduk med varje uppsättning minnesmoduler för att polera bort möjliga fingeravtryck och annat smuts.

Nedanför följer G.Skills officiella lista över alla möjliga klockfrekvenser, CAS-latenser, strömförbrukning samt minnesmängder som de olika Trident Z Royal-paketen kommer att finnas tillgängliga i.

I skrivande stund har inga prislappar för primärminnenas olika utföranden bekräftats. Däremot har lanseringsfönstret spikats som ”under december månad”. Vilket innebär att den som vill se till att sin älskade rigg har mer bling än Flavor Flav inte behöver vänta allt för länge.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
JBThomaseron Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Thomaseron
Medlem

Jag ser ett bygge i guld och svart framför mig. Däremot väljer jag att inte titta på alla pengar som lär flyga iväg om jag skulle köpa en dator de skulle passa i.

JB
Medlem
JB

En ledupplyst dator till jul – tveksamt ok, men va fa, bling-bling i datorn, jag tror jag smäller av!!