De första prestandasiffrorna för Apples splitternya M1 Ultra har hittats. Ubisoft har bekräftat att man utsatts för dataintrång och Windows 10 kan nu köras på Valves Steam Deck. 

Ubisoft har utsatts för dataintrång. Spelutvecklaren har bekräftat att otillåtna varit inne i deras system och skapat problem för deras speltitlar, system och tjänster. En mer positiv nyhet är att Windows nu kan köras på Valves nylanserade speldator Steam Deck, dock med en och annan hake. Samt att de första prestandasiffrorna för Apples nya flaggskeppskrets M1 Ultra har hittats i Geekbench.

 

Ubisoft utsatt för dataintrång

Spelutvecklaren Ubisoft har bekräftat att man utsatts för ett dataintrång som störde utvecklarens tjänster och onlinespel. Däremot ska inga användaruppgifter ha hamnar på vift och en ordentlig utredning kring incidenten ska ha påbörjats.

Läs mer hos Wccftech.

 

Steam Deck

Windows kan nu köras på Steam Deck

Vale har lanserad drivrutinerna som låter Steam Deck-användare att installera Windows som operativsystem. Dessvärre finns det ingen möjlighet att ha både Windows och SteamOS installerade samtidigt och uppdateringar till Windows på Steam Deck kan bli en komplicerad historia för den som väljer att byta.

Läs mer hos Engadget.

 

Apple M1 Ultra hittas i Geekbench

Apples nya krets M1 Ultra har nu hittats i Geekbench. Här når den inte helt förvånansvärt samma poäng som M1 Max i delen av Geekbench som nyttjar endast en kärna. I den flerkärniga delen ser vi däremot att den till och med kan utmana Threadripper 3970X.

Läs mer hos Techpowerup.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid