Ubisoft hakar på trenden med exklusiva prenumerationstjänster och har nyligen avtäckt Uplay+ som ger användare tillgång till utgivarens spelbibliotek med över 100 spel för en månadskostnad.

Ubisoft gör som bland annat Sony, Microsoft och Electronic Arts gjort tidigare och startar en prenumerationstjänst exklusiv för spel lanserade under utgivarens flagg. Tjänsten i fråga kommer att bära namnet Uplay+ och erbjuder tillgång till över 100 olika speltitlar för en bestämd peng varje månad.

Uplay+ kommer att vara exklusiv för PC-plattformen och användare får tillgång till premiumversionerna av de tillgängliga spelen, förutsatt att spelet i fråga haren premiumversion. Dessa versioner ger användare tillgång till samtliga paket med nedladdningsbart innehåll och möjliga expansioner som lanseras till titlarna.

Tjänsten ger även användare möjlighet att delta i beta-tester av kommande spel och expansioner om sådana tester kommer att hållas. Det kommer även att vara möjligt att börja spela tillgängliga kommande speltitlar tre dagar innan deras officiella lansering.

Ubisoft kommer att lansera sin tjänst den 3 september. Månadskostnaden kommer att ligga på omkring 150 svenska kronor. Däremot får den som skriver upp sig för tjänsten via dess hemsida innan den 15 augusti möjligheten att testa Uplay+ gratis mellan den 3 september och 30 september. Det kommer inte heller att finnas någon uppsägningstid vilken innebär att användare kan avsluta sin prenumeration innan denna kostnadsfria testperiod tar slut.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Nils K Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Nils K
Gäst
Nils K

Samma ruttna utveckling som tv-utbudet. Alla ska ha sin egna tjänst vilket kommer resultera i att intresset för piratkopiering återupptas.