Ubisofts egen prenumerationstjänst Uplay+ har nu lanserats och samtidigt passar publicisten på att erbjuda en gratisperiod fram till den 30 september. För den som kan komma åt tjänsten det vill säga.

Under juni månad avtäckte spelpublicisten Ubisoft sina planer att lansera en egen prenumerationstjänst där kunder, för en månadsavgift, kan få tillgång till cirka 100 speltitlar från företagets katalog.

Tjänsten går under namnet Uplay+ och nu har det blivit dags för den officiella lanseringen. I samband med detta erbjuder publicisten en gratis testperiod av tjänsten från den 3 september fram till den 30 september. Tidigare var det sagt att denna gratisperiod skulle endast vara tillgänglig för den som skrivit upp sig för tjänsten innan den 15 augusti. Dock pryds Ubisofts hemsida numera med valet att få denna testperiod.

Det verkar som att Ubisoft känner av ett högt tryck från spelintresserade som vill ta del av Uplay+ under denna första tid efter lanseringen. Avdelningen för tjänsten på företagets hemsida är svåråtkomlig och Ubisoft har själva gått ut via Twitter och bekräftat att det existerar en hel del problem med tjänsten i skrivande stund.

Uplay+ kommer att erbjuda de senaste speltitlarna från publicisten och prenumeranter kommer även få tillgång till titlarnas nedladdningsbara innehåll samt innehåll som annars skulle inkluderas i dyrare ”samlarutgåvor”.

Uplay+ finns endast tillgänglig för PC-användare. Tjänsten kommer även att introduceras som en del av Googles kommande plattform Stadia under nästa år.

Den som däremot lyckas ta sig vidare på företagets hemsida och skriver upp sig för gratisperioden av Uplay+ bör ha i åtanke att Ubisoft ställer krav på att ett giltigt bankkort registreras även för testperioden. Detta innebär att den som inte känner för att fortsätta nyttja tjänsten och inte avslutat sin prenumeration innan den 1 oktober kommer att debiteras på cirka 150 kronor för tillgång till tjänsten i en till månad.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid