Datumen för Valves Steam-reor brukar vara något av ett favoritämne när det kommer till läckor. Företaget har nu förebyggt sådana läckor genom att spika datumen för de två stora reor som ska hållas innan det blir dags för oss att välkomna år 2022.

Senare under veckan kommer Valve starta sin nästa Steam-rea. Denna rea med Halloween-tema är dock bekräftad sedan tidigare. Vi har dock ytterligare två stora reor att se fram mot innan årsskiftet.

Nu har Valve på sätt och vis bekräftat datumen för dessa kommande reor. Datumen står listade på Steamworks som är en slags guide för spelutvecklare och publicister. Det hindrar däremot inte andra från att komma åt och se informationen som står listad på sidan.

Efter Halloween-rean som hålls mellan 28 oktober och 1 november har vi höstrean och vinterrean att se fram mot. Den förstnämnda kommer att hållas mellan 24 november och 30 november. Den sistnämnda går av stapeln den 22 december och pågår fram till 5 januari 2022.

Utöver dessa kommer det med stor sannolikhet fortsätta hållas kampanjer för individuella spelpublicister som sänker priserna och dylikt. Således lär det finnas gott om tillfällen att kamma hem speltitlar utan att betala fullpris. Nu vet vi däremot när det blir dags för plattformens tungviktare bland reatillfällen.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid