Valve har ännu en gång bekräftat att Steam Deck inte är en engångssatsning och att enheten kommer få uppföljare utrustade modernare hårdvara med jämna mellanrum.

Valves handhållna speldator Steam Deck har visat sig vara en väldigt populär produkt. Redan tidigare har Valves VD Gabe Newell bekräftat att man planerar nya iterationer av enheten med jämna mellanrum. Nu har vi fått en ytterligare bekräftelse på att det med stor sannolikhet kan komma att lanseras en Steam Deck 2 och ytterligare iterationer i framtiden.

Denna information kommer från en introduktionsbok från Valve som är menad att introducera företaget, Steam och Steam Deck till nya marknader i Asien. Boken går igenom saker som till exempel Valves tidigare hårdvara och hur de projekten hjälpt företaget att till slut skapa den handhållna speldatorn.

Medans boken inte nämner en enhet som kallas Steam Deck 2 eller dylikt nämner den däremot att Valve i framtiden kommer att följa upp den handhållna speldatorn med nya förbättringar och hårdvaruiterationer. Detta för att kunna få nya versioner av den eftertraktade spelenheten till marknaden.

Valves senaste hårdvarusatsning har å andra sidan varit ute på marknaden i knappt ett halvår. Således lär det dröja innan vi får se vad Valve har planerat för någon framtida generation av enheten.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid