Tidigare har vi bara haft ett lanseringsfönster i form av februari månad 2022 för lanseringen av Steam Deck. Nu har Valve bekräftat att det är den 25 februari som recensioner och första intryck kommer att få bli allmänt tillgängliga.

Mycket hype har byggts inför Valves lansering av Steam Deck. Den bärbara speldatorn har dock haft ett något oklart lanseringsfönster fram till nu. Tidigare har Valve inte sagt mycket mer än att enheten skulle börja hitta sin väg till kunder någon gång under februari månad. Nu har datumen uppdaterats och vi vet lite mer om hur Valve har strukturerat lanseringen av Steam Deck.

Den officiella lanseringen kommer att ske den 25 februari. Detta innebär dock inte att kunder kommer sitta med sina Steam Decks i handen den 25 februari. Det datumet är reserverat för recensioner och andra slags förhandstittar på konsolen som kommer få publiceras från och med då. Valve siktar sedan på att börja skicka ut den första omgången enheter den 28 februari.

Den 25 februari kommer Valve skicka ut den första omgången beställningsmejl till de som förbokat en Steam Deck. Kunder har sedan tre dagar på sig att slutföra sitt köp eller bli av med sin reservation. Dessa mejl kommer att börja skickas ut i den ordning som reservationerna gjordes. Vilket innebär att den som reserverade en Steam Deck tidigt kommer få möjligheten att klicka hem sin enhet tidigare än andra.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid