The Game Awards kommer att hållas nästa vecka och Valve har bekräftat att man kommer ge bort en Steam Deck under varje minut som evenemanget pågår.

Valve slår på stora trumman inför årets upplaga av The Game Awards. Företaget kommer inte bara livesända eventet via Steam TV som vanligtvis reserveras för större turnéringar inom e-sport. I år kommer man även lotta ut en Steam Deck med 512 GB lagringskapacitet varje minut som The Game Award sänds.

Modellen med 512 GB lagrings är den mest påkostade upplagan av den handhållna speldatorn. Enheten kommer utrustad med en NVMe-lagringsenhet och en antireflektiv skärm. Den kommer även med en mer påkostad väska för transport.

Allt som allt kan det alltså bli omkring 170 Steam Decks som ska lottas ut nästa vecka. Lottningens officiella regler nämner hur deltagare måste befinna sig i USA, Kanada, Storbritannien eller EU. Ett krav är också att man gjort ett köp på Steam mellan 14 november 2021 och 14 november 2022 för att verifiera sin boplats. Kontot som används för att se livesändningen måste ha god kontostatus och det får inte heller vara ett så kallat Begränsat konto.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid