Varmilo Ti – världens dyraste (och tyngsta) tangentbord?

Varmilo visar upp sin vision av tangentbords-end-game

2

Varmilo fortsätter att innovera och visar att simpel textinmatning kan göras extremt lyxigt – med ett titan-tangentbord lika tungt som prislappen.

I hobbykretsar så talar man ofta om att man strävar mot ett så kallat end-game, att hitta en produkt som är precis perfekt för Dig på alla sätt och vis. Kinesiska tangentbordstillverkaren Varmilo är inte blyg med att våga vara speciell och riktar in sig till demografin ”till vilket pris som helst” med sin nya titan-skapelse.

Varmilo Ti är resultatet av 70 timmars CNC-fräsning – per tangentbord, och resultatet är, i brist av bättre förklaring, minst sagt speciellt. Vår redaktion kämpar med att hålla upp tangentbordet och menar på att det kan röra sig om det mest solida tangentbordet på marknaden någonsin. Varmilo Ti har ett chassi i titanlegering, och utan att veta det exakta receptet så talar tyngden och den höga densiteten om att det till stor del är rent titan.

I vår tangentbordsguide så nämner vi ofta att vi är trötta på att se tillverkare använda billig plast, att marknaden borde sträva mot material som är mer premium och mer hållbara. Varmilo ger oss svar på tal, på sätt vi aldrig kunnat tänka oss.

Annons

Varmilo nämner inte en specifik brytare, men det är rimligt att anta att de, likt med sina andra tangentbord, erbjuder ett personligt val. Utöver just hela Cherry MX-sortimentet så hoppas vi på att de erbjuder sina egenutvecklade kontaktlösa elektrokapacitiva brytare.

Prislappen då? Det är nästan så att man vill hålla för ögonen, kika nedan när du har förberett hjärtat:

Pris
45000-50000kr
NordicHardwares Computex-reportage presenteras i samarbete med MSI.

Fler videoreportage från Computex 2018

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

2
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
1 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Mika Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Mika
Gäst
Mika

Häftigt! ?
Men… Saknar en detalj. Ni nämner tyngden flera gånger men inte vad den väger.

Mikael Schwartz
Admin

Hej Mika! Varmilo hade faktiskt inte vägt pjäsen och kunde därför inte ge oss någon siffra på totalvikten :/