Vi är i Berlin för IFA 2022 – LIVE hela veckan!

0

Vi är på plats i Berlin för världens mest välbesökta teknikmässa! IFA 2022 startar officiellt den 2 september men vi kommer att tjuvstarta och rapporterar redan på plats med start i dag, 31 september och avslutar den 3 september, med det hetaste från mässan!

Nu är det dags för den första stora teknikmässan i Europa sedan pandemin! IFA 2022 går av stapeln i Berlin, som den gjort sedan 1924 med ett par tråkiga avbrott de senaste åren. Den är som sagt tillbaka i år och vi på NordicHardware är redan på plats kommer att streama live, göra videos och skriva artiklar resten av veckan. Vi drar igång redan i dag med reportage från Bang & Olufsens lansering inför mässan. Vi kommer även att köra en live-sändning, om Internet-gudarna tillåter, klockan 18:30 ikväll. Då pratar vi om nyheterna som redan kommit inför mässan, om vår hands-on med B&O och om vad vi kan vänta inför mässan!

Nu har du som läsare ett viktigt uppdrag! Kommentera vad du förväntar dig av mässan, om vad du särskilt ser fram emot och om du vill att vi ska rapportera om någon intressant produkt eller nyhet. Vi vill höra från dig! Det gör du enklast genom att lämna en kommentar här eller på YouTube!

Vi är på plats och rapporterar från och med i dag den 31 augusti och stannar till 3 september, då vi avslutar veckan med en stor sammanfattning av mässan. Du kan följa oss här på NordichHardware.se eller prenumerera på vår YouTube-kanal för att hålla dig uppdaterad!

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid