Vi provsitter Corsairs första gamingstol T1 Race på CES 2017

0

Corsair breddar sig som gamingvarumärke och har presenterat sin första gamingstol, T1 Race – vi kikar närmare på stolen och gör en provsittning på CES 2017.

Med allt från minnen och nätaggregat till tangentbord och möss på CV:t letar sig amerikanska Corsair in på nya produktgrupper, nu senast med sin första gamingstol. Stolen heter T1 Racing och hämtar tydlig inspiration från populära märken som Dxracer och Playseat.

Både för gaming och powernaps

Enligt Corsair har stolen en stomme framtagen i samarbete med aktörer inom bilindustrin, och exakt hur mycket det har påverkat konstruktionen lämnar vi osagt. Vad vi kan konstatera under vår testsittning på CES är att åtminstone testexemplaren på plats är bekväma och välkonstruerade, med trevligt nackstöd och ett en väl tilltagen dyna för ländryggen. Ryggstödet kan lutas bakåt 90 grader, så att du kan ta en tupplur framför skrivbordet.

T1 Racing är klädd i ett läderimiterande material, och kommer finnas i flera olika färgkombinationer. Förutom en helsvart variant finns det även en svartvit, svartröd samt svartblå.

Riktpriset blir 349 dollar, så räkna med norr ett par hundralappar norr om 3 000 kronor när den lanseras i slutet av februari.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid