Asus Lyra Voice – En Routerhögtalare för det smarta hemmet

Få musik, nätverk och stöd för smarta hemmet i samma produkt

0

Utbudet av produkter för det smarta hemmet fortsätter att växa. Asus visar upp sin senaste Lyra-enhet som kombineras med en högtalare och stilren design.

Det tycks inte vara någon hejd på nya produkter för det smarta hemmet och Asus är inte sen att haka på trenden. Asus väljer att kombinera en produkt i sin nuvarande Lyra-serie med högtalare och smarta hem-funktioner.

En stilren design som ska smälta in i hemmet

Det som vid första anblick fångar uppmärksamheten hos Lyra Voice är att den har en stilren design som gör den lämplig i det nya digitala hemmet. Färgtonerna och utformningen på Lyra Voice är tilltalande och den smälter in som inredningsdetalj i bokhyllan eller på byrån.

En mesh-router med stöd för musik och Alexa

Asus idé bakom Lyra Voice är att erbjuda en form av allt-i-ett-lösning för de användare som inte bara vill ha ett mesh-nätverk med bra räckvidd utan även kunna kombinera den funktionen med underhållning. Därför har tillverkaren bakat in en högtalare i Lyra Voice så att användaren kan njuta av musik samtidigt som Lyra Voice också fungerar som en mesh-router eller extender.

Annons

De smarta hem-funktionerna som Lyra Voice erbjuder kommer via stödet för Alexa och ger oss möjlighet att röststyra operationer både internt eller i resten av hemmet.

Lyra Voice förväntas dyka upp på marknaden under första halvan av 2018 och Asus är än så länge förtegna om den exakta prissättning.Presenteras i samarbete med:

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid