Cyberpunk 2077 från spelstudion CD Projekt Red visades under E3 upp i en ny filmisk trailer. Än så länge har vi dock inte fått se något från det faktiska spelet.

CD Projekt Red är en spelstudio mest känd för The Witcher-serien. Studion har haft andra järn i elden under de senaste åren, bland annat Cyberpunk 2077 som nu har fått en ny trailer i samband med årets E3-mässa.

Trailern visar tyvärr ingenting från det faktiska spelet, men sätter en ton för vad vi kan komma att förvänta oss. Inte heller har något lanseringsfönster angivits så när det väl blir dags att leva ut alla Blade Runner-fantasier återstår att se.

Strax innan trailern visades upp under eventet visades det upp ett par enstaka bildrutor vars innehåll inte riktigt gick att lista ut från början. Internet var dock snabba på att pussla ihop innehållet och det visade sig vara en kort FAQ för spelet.

Bilden är mörk och inte i någon superklar kvalité. Däremot kan vi se att CD Projekt Red inte är redo att ge ett lanseringsdatum ännu. Studion håller kvar vid att spelet helt enkelt lanseras när det är färdigt.

Under frågan ”Hur stort?” menar studion att spelet kommer att vara väldigt stort, men att man även här inte har en klar uppskattning. Spelsugna och CD Projekt Red får helt enkelt vänta och se hur stor spelvärlden kommer att bli.

Vad gäller nedladdningsbart innehåll kommer spelare att kunna förvänta sig minst lika många tillägg som det lanserades till The Witcher 3. Ett spel vars nedladdningsbara innehåll mottogs med god kritik för det mesta. Både vad gäller kvalité och hur mycket speltid som lades till genom dessa.

Spelstudion håller även kvar vid sina åsikter när det kommer till mikrotransaktioner i singleplayer-spel och menar att det inte kommer att ha en plats i Cyberpunk 2077.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid