Video: In Win Gaming Cube A1 med läckra trädetaljer i miniformat

Träskivor möter stilren aluminiumdesign

1

Gamingchassi med detaljer i trä är i ögonfallande och fångar vår uppmärksamhet under Computex. Gaming Cube A1 och 806 är två konceptchassin från In Win.

När vi strosar runt på Computex fastnar chefredaktörens ögon på något som sticker ut och som vi inte ser allt för ofta, nämligen datorchassin med trädetaljer. Taiwanesiska In Win har dukat upp ett bord med konceptburkarna Gaming Cube A1 samt 806 som båda har försetts med träpaneler.

Träslag av hög kvalitet som ska matcha hemmet

I In Wins nya chassin så har grundtanken varit att materialet ska matcha in i hemmet och de har inte snålat in på val av trä i deras kommande lådor. Gaming Cube A1 har försetts med en topp-panel av lönn medan storebror 806 har ett stort stycke persikoträ som sträcker sig från fronten upp över hela toppen.

Annons

Ett chassi för nordiska hem?

Båda nya lådorna från In Win har en nedtonad gamingdesign till förmån för det mer stilrena men frågan är om det är bara är chefredaktören som har blivit spontant förälskad i dessa eller finns det en efterfrågan på den nordiska marknaden?

In Win har idag varken pris eller planerad lansering av Gaming Cube A1 eller 806, utan använder Computex som undersökningsplattform för att undersöka hur stor efterfrågan är efter denna typ av chassin. Vi hoppas att vår feedback har trillat in efter dagens besök.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

→ Följ NordicHardwares Computex-bevakning bakom kulisserna på Instagram.

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem

Ser ut som ett chassi för mig, liten och smidig design, plus att det verkar ha bra kylningsmöjligheter. Sign me up!