Netgear Arlo Security Light – En smart trådlös säkerhetslampa

Trådlös frihet öppnar för kreativa lösningar i det smarta hemmet

0

En vattentålig säkerhetslampa helt utan kablar ökar kreativiteten och du kan placera den vart du vill. Vi tittar närmare på smarta Arlo Security Light.

CES 2018 fullkomligen bubblar av tillskott till det smarta hemmet och inne hos Netgear råder inget undantag. Nätverkstillverkaren utökar sin Arlo-serie med Arlo Security Light, en säkerhetslampa som är helt trådlös och vattentålig vilket bara låter kreativiteten sätta gränserna för användningsområden.

Smart som den är eller tillsammans med andra Arlo-produkter

Arlo Security Light kan användas som ensam enhet eller kombineras med andra produkter i Netgears Arlo-serie. Inställningar för lampan justeras via Arlo-appen direkt i telefonen där användaren kan justera ljusstrålen, ljusstyra, mönster och färg.

Det som gör Arlo Security Light smart är just att den kan kommunicera med det befintliga Arlo-systemet samt har stöd för Amazon Alexa. Vilket innebär att vi med röststyrning kan kontrollera lampans funktioner.

Inbyggda batterier måste givetvis laddas

Netgear vill göra det enkelt för användare att kunna montera Arlo Security Light vart de vill medn den trådlösa friheten innebär ett batteri som förr eller senare måste laddas. Det som är positivt är att stöd för solpanelsladdning finns och Netgear kommer erbjuda dessa paneler som en kompletterande produkt vilket kan eliminera det problemet.

Netgear vill inte avslöja något exakt pris ännu men Arlo Security Light bör dyka upp på marknaden under första halvan av 2018.Presenteras i samarbete med:

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid