Galaxy Note 7-lanseringen blev en dyr historia för Samsung, och har gett upphov både mer och mindre smakfull internethumor. Nu ryter företaget ifrån mot videoklipp om en GTA V-mod baserad på telefonen.

I början av förra veckan meddelade Samsung att entusiasttelefonen Galaxy Note 7 inte skulle få en andra återkallning när tidigare utbytta enheter uppvisade samma risk för explosioner och bränder som den första vågen. Sedan starten av skandalen har Note 7 omringats av internethumor, som även sträcker sig till gamingsfären. Samsung är inte alls lika roade, och nyligen har den sydkoreanska elektronikjätten sett till att skämtsam spelvideo nedpockad från Youtube.

Videon i fråga är ett klipp uppladdad av ”HitmanNiko” där han visar upp sin mod för det populära spelet GTA 5 som gör om spelets C4-bomber till Galaxy Note 7-telefoner.

cc01fe-gta5-2016-10-01-13-28-46-37

Samsung hävdar att modden bryter mot upphovsrättslagar genom att använda utseendet av Galaxy Note 7 och får den att se dålig ut. Uppladdaren har bestridit nedplockningen, men i skrivande stund är klippet fortfarande otillgängligt på Youtube.

Medan just den här videon har tagits ner så finns gott om andra videos som visar upp samma mod. Galaxy Note 7-modden laddades upp den första oktober och har sedan dess laddats ner över 7 300 gånger. Om ni själva är sugna på att prova modden så kan ni hitta den här.

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem
Viktor Kock Appelgren

Underbara satir!
Hoppas inte Samsung vinner mot detta.

Medlem
Sattyg

haha larvigt av Samsung