Blizzard lyckades bygga extrem hype med avtäckandet av nyversionen av det klassiska strategispelet Warcraft 3 kallad Warcraft 3: Reforged och nu har speltiteln fått ett spikat lanseringsdatum i början av nästa år.

Nyversionen av Warcraft 3 var till en början planerad att lanseras innan årsskiftet. Detta kommer dessvärre inte att ske utan spelsugna som väntat på att ge sig in i en uppiffad version av Blizzards klassiska strategispel kommer att få vänta till nästa år.

Däremot blir det ingen jättelång väntan. Blizzard har nu spikat ett lanseringsdatum för speltiteln känd som Warcraft 3: Reforged. Närmare bestämt är den 28 januari 2020 som spelare kommer att kunna uppleva kultklassikern på nytt.

Warcraft 3: Reforged kommer att inkludera hela Reign of Chaos-kampanjen och även expansionspaketet The Frozen Throne. Blizzard har även nämnt att utvecklaren kan komma att lansera en uppgraderad upplaga av originalspelet modifikationsverktyg. Detta för att ge nyversionen en chans att få samma välmående modscen som originaltiteln.

Nyversionen kommer även att inkludera ändringar till balansen mellan de tillgängliga enheterna. Spelare av både originaltiteln och nyversionen kommer också ha möjligheten att spela tillsammans trots att de två upplagorna lanseras med nästan 18 års mellanrum.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid