Den som känner för att ränna runt i Chicago och hacka fram kaos eller ta sig igenom en existentiell labyrint i form av ett förvirrande kontorslandskap kan fram till på torsdag plocka hem Watch Dogs och The Stanley Parable utan kostnad.

Epic Games Store fortsätter erbjuda en uppsättning speltitlar varje vecka som användare kan klicka hem till sitt spelbibliotek utan att behöva öppna plånboken. Denna vecka är det actionspelet Watch Dogs och den interaktiva dramatiteln The Stanley Parable.

Watch Dogs är ett actionspel där spelaren antar rollen som Aidan Pearce som efter ett misslyckat bankrån sluter upp med en grupp hackers för att försöka ta sig an Chicagos korrumperade poliskår. Detta med allt från handgemäng till högteknologiska leksaker som kan användas för att manipulera stadens teknologi för att följa ens egen vilja.

Annons

The Stanley Parable lanserades först som en mod till speltiteln Half-Life 2. Skaparen lanserade sedan spelet som en fristående speltitel gjord i Valves Source-motor. Till skillnad från Watch Dogs är The Stanley Parable helt utan några slags actionsegment.

Spelet spelas ur en förstapersonsvy och följer huvudkaraktären Stanley som upptäcker att han är i ett övergivet kontorslandskap med en berättarröst som försöker bestämma vad som händer härnäst. Spelaren kan antingen gå med på att ta den väg berättarrösten säger åt den att ta eller välja en väg att gå om så önskas. De val spelaren gör kommer att påverka spelets slut som inte tar många minuter att nå innan det hela börjar om igen.

Den som önskar utöka sitt spelbibliotek utan att behöva öppna plånboken kan via Epic Games Store klicka hem titlarna fram till torsdag den 26 mars.

Annons

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid