Webhallen vill blidka ivriga elektronikkunder med extra snabb leverans. Butiken börjar nu erbjuda leverans samma kväll för kunder i Stockholm.

För den som inte har nära till sin närmaste fysiska datorbutik är normen i regel att få sin order levererad till ett postkontor nästa dag. Nu vill Webhallen underlätta för särskilt ivriga kunder, åtminstone i Stockholm.

Leverans samma kväll – om du bor i Stockholm

Butiken kommer från och med idag erbjuda hemleverans till dörren samma dag som beställningen läggs. Frakten kostar 79 kronor, samma som den ordinarie fraktavgiften till övriga orter i Sverige.

Kriteriet för leverans samma kväll är att kunden bor i Stockholm (exakt hur stor del av Stockholm som omfattas är i nuläget oklart), att varan finns i Stockholm-centrallagret och att beställningen läggs innan klockan 14.00. Leveransen sker sedan kvällstid, mellan 18.00 och 22.00.

I nuläget framgår inga planer på att lansera tjänsten även i andra städer än Stockholm. Nu återstår även att se om konkurrerande aktörer kommer matcha med liknande frakttjänster.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid