DreamHack Winter 2010 går av stapeln25 november på Elmia i Jönköping. Nu har svenska Webhallen avslöjat att man kommer stå för årets DreamStore och sälja datorprodukter och tillbehör på plats under DreamHacks 10-års jubileum. Man lovar även flera specialerbjudanden och har redan förberett sin webbutik för vad som komma skall.

Webhallen DreamStore ska husera i en väl tilltagen monter på runt 240 kvadratmeter och ska hittas i DeamExpo (Hall B). Webhallen har som tidigare nämnt även lagt upp en egen DreamStore-avdelning på sin webbutik och här hittar man redan idag tillverkare som ASUS, benQ, MSI och Electronic Arts presenterade.

På Webhallens temasida kommer kunder att fram till veckan innan Dreamhack Winter 2010 att få ta del av fantastiska förbokningserbjudanden. Kanske vill man inte släpa med datorn eller skärmen på buss eller tåg, istället förbokar man en dator i lugn och ro och hämtar ut den när man anländer till Dreamhack i Jönköping. Allt från grafikkort och möss till kablage och heta PC-spel.

Några av de produkter Webhallen tror sig kunna intressera DreamHacks besökare med är BenQ:s nya 3D-spelskärm XL2410T som även skeppas med headset, mus och musmatta. Även bärbara gamingdatorer från ASUS i form av bland annat ASUS Asus G73JH finns på plats under LAN:et.

Annons

DreamHack Winter 2010 pågår mellan den 25-28 november och väntas enligt organisatören själv dra rekordpublik under sitt 10-års jubileum.

dreamstore
Rendering av Webhallen DreamStore

Annons

4
Leave a Reply

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Anton KarmehedctrlMean Machine Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Mean Machine
Gäst
Mean Machine

Alright. Det blir alltså ännu dyrare än vanligt.

ctrl
Gäst
ctrl

Tja, man måste ju utnyttja att folk pga 10år svett och panpizza jubileum betalar mer.

Medlem
Twelve

I somras när Dreamhack själva höll i affären hade de samma priser som hos vilken återförsäljare som helst.

Hoppas det blir nått liknande och att man kan utnyttja sina konot fördelar