Microsoft fortsätter uppdatera designspråket i Windows och härnäst är Aktivitetshanteraren som i Windows 11 nu ska få sig en uppfräschning.

Windows 11 må ha släppts till inte allt för mycket hype från konsumenter. Detta stoppar dock inte Microsoft från att fortsätta sitt uppdrag att ständigt förnya och fräscha upp designen i sina operativsystem. Härnäst kommer det bli Aktivitetshanteraren i Windows 11 av alla saker som kommer att renoveras med nytt utseende och nya funktioner.

Det var Gustave Monce som först hittade det uppfräschade verktyget inuti de senaste förhandstittarna för kommande Windows 11-uppdateringar. Vi ser här att Microsoft fortsätter implementera sitt Fluent Design-språk där det är möjligt och funktionen får även ett dedikerat mörkt läge.

Flikarna i Aktivitetshanteraren har här ersatts av en sidopanel som förhoppningsvis erbjuder lite snabbare och smidigare åtkomst till olika avdelningar. Inte helt förvånansvärt är det alltså en simplare design i den nya versionen. Likt stora delar av Windows 11 jämfört med tidigare operativsystem och hur det sett ut sedan lansering.

Dessvärre ska den nya upplagan av Aktivitetshanteraren enligt Monce vara mer eller mindre helt trasig just nu. Inte speciellt överraskande då han grävt fram den från gömda delar av Windows 11-versioner som inte har hittat sin väg till allmänheten ännu. Således rekommenderas det inte att användare börjar byta ut sin aktivitetshanterare riktigt ännu. Förr eller senare bör den nya upplagan dyka upp med en Windows-uppdatering.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid