Small preview image

Windows 7 fortsätter att utvecklas i rask takt och undertecknad kan intyga att det finns mycket att gilla i det nya operativsystemet. Men det handlar fortfarande om en betaversion och det finns fortfarande en hel del buggar som sig bör i en så tidig version av ett operativsystem. Senast vi hörde något om lanseringsdatumet för Microsofts första lanseringskandidat (RC) av Windows 7 skulle den dyka upp den 10 april. Nu verkar det som att datumet flyttats bakåt lite i tiden och att en intern RC version, även kallad escrow, ska göras tillgänlig för utvalda betatestare under slutet av april.
An Escrow Build is a build where development halts and developers & beta testers start testing the product for any show-stopper bugs. Microsoft always emphasizes this to testers to concentrate only on the regressions and confirmation of fixes when asking for feedback on escrow builds. Källa: Neowin


För vanliga svenssonanvändare väntas den officiella RC versionen av Windows 7 dyka upp under sista veckan i maj. Tillsammans med Windows Server 2008 R2.


Uppgifterna kommer från den ryska hemsidan Wzor och även om tidsplanen för närvarande kan vara korrekt är det fullt möjligt att Microsoft flyttar lanseringsdatumen på ett eller annat sätt. Den för närvarande senaste beta versionen är 7061 (officiella betaversionen var build 7000) och det ryktas om att även denna version snart läcker ut på filnerladdningssajter.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid